تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد معاون اف بی آی استعفا داد

نواف سلام از کشور‌های دوست خواست برای توقف حملات اسرائیل به لبنان تلاش کنند

نواف سلام از کشور‌های دوست خواست برای توقف حملات اسرائیل به لبنان تلاش کنند نخست‌وزیر لبنان اعلام کرد که با وجود تلاش‌های مستمر برای دستیابی به آتش‌بس در لبنان، اسرائیل به هدف قرار دادن مناطق مسکونی پرجمعیت در این کشور و گرفتن جان غیرنظامیان بی‌دفاع ادامه می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۲ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۵ - 2026 April 08
کد خبر: ۳۰۵۳۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، نواف سلام در پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «در حالی که ما از توافق میان ایران و ایالات متحده آمریکا استقبال کردیم و تلاش‌های خود را برای دستیابی به توافقی جهت آتش‌بس در لبنان افزایش دادیم، اسرائیل همچنان به گسترش حملات خود ادامه می‌دهد؛ حملاتی که مناطق مسکونی پرجمعیت را در سراسر لبنان، به‌ویژه در پایتخت هدف قرار داده و قربانیان آن غیرنظامیان بی‌دفاع بوده‌اند.»

وی در ادامه تاکید کرد: «این اقدامات بدون توجه به تمامی تلاش‌های منطقه‌ای و بین‌المللی برای توقف جنگ ادامه دارد و اصول حقوق بین‌الملل و حقوق بشردوستانه بین‌المللی را به طور کامل نقض می‌کند؛ اصولی که اساسا هرگز رعایت نشده‌اند.»

نخست‌وزیر لبنان نوشت: «از تمامی دوستان لبنان خواسته می‌شود که با استفاده از همه ابزار‌های موجود، به ما در متوقف کردن این حملات کمک کنند.»

ایران و آمریکا در ساعات اولیه روز چهارشنبه پس از ۴۰ روز جنگ با میانجی‌گری پاکستان بر سر یک آتش بس دو هفته‌ای و از سرگیری مذاکرات بر اساس پیشنهاد ۱۰ بندی ایران موافقت کردند.

توافق بر سر این آتش بس از سوی رییس جمهور آمریکا و شورای عالی امنیت ملی ایران مورد تایید قرار گرفت.

این آتش‌بس در همه مناطق، از جمله لبنان و سایر نقاط از ساعت ۳:۳۰ بامداد چهارشنبه ۸ آوریل ۲۰۲۶ به وقت رسمی ایران و ساعت ۸:۰۰ شب سه‌شنبه ۷ آوریل به وقت شرق آمریکا اجرایی شد. اگرچه رژیم صهیونیستی با نقض این آتش‌بس در حال بمباران شدید لبنان است./ ایسنا

کلمات کلیدی: نواف سلام لبنان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار